Kreatív

Kreatív

1Arete fejlecjokepArete fejleckreativitas2Arete fejleckreativitas4Arete fejlectörtlnetmesélés1
1 mobilArete fejlecjokep mobilArete fejleckreativitas2 mobilArete fejleckreativitas4 mobil

Az Areté Kreatív, a marketing tevékenység mellett, a fejlesztés feladatok kivitelezésében is támogatást nyújt partnereinek. A közösen kigondolt, megtervezett, vagy éppen egyedi igényeknek megfelelően segítjük weboldalak, webshopok megtervezését, technikai és tartalmi megújítását és kivitelezését is.

Az alábbi képekre kattintva megtekinthető az eredeti weboldal.

Egyedi fejlesztéseink az adott vállalkozás termékei, szolgáltatásai érték növekedéséhez, vagy éppen ügyfélszolgálati tevékenységéhez járul hozzá, támogatva az értékesítést és az árbevétel volumenének növekedését.

Példaként bemutatunk egy egyedi termék-méretező és ár-kalkulátort, ahol a megrendelési folyamatban az ügyfél tudja meghatározni igényeit. Szakmai blogunk hírlevél értesítőjét, ahol egyéni igényeknek megfelelően lehet kiválasztani, hogy olvasónk mikor szeretné megkapni az adott napon, és időszakban a levelet. Valamint egyedi időpont foglaló naptárunkat, és speciális kérdőív szerkesztő modulunkat, mely MonitorPro szolgáltatásunk előfizetői számára biztosítjuk.

K kalkulátor
K idopontfoglalo
K cikkertesito

Amennyiben felkeltették érdeklődését munkáink, kérjük írjon bizalommal, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy elkészíthessük ajánlatunkat!

Az Areté Kreatív a grafikai, design, és arculati feladatok kivitelezésében is támogatást nyújt partnereinek. Munkánk kiterjed a kis és nagy arculatkészítésre, weboldalak grafikai frissítésére és teljes cégportfólió arculati tervezésére, valamint kivitelezésére.

Partnereink számára a célcsoportok, értékajánlatok és üzenetek megalkotása mellett teljeskörű kampányok grafikai anyagainak elkészítésében is támogatást nyújtunk, legyen az közösségi média bannerek, digitális kiadványok, prezentációk, voucher-ek, vagy éppen hagyományos felületekre készített kreatívok.

A képekre kattintva megtekinthetők nagyobb méretben.

K arculat 1
K arculat 2 id névjegy
Beva voucher arculat
K arculat 4
K arculat 5
Lampagyarszorolap.indd

Amennyiben felkeltették érdeklődését munkáink, kérjük írjon bizalommal, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy elkészíthessük ajánlatunkat!

Az Areté Kreatív partnerei számára digitális formátumú, illetve hagyományos kiadványok kivitelezésében is támogatást nyújt. Szolgáltatás portfóliónk a kiadványtervezés, tördelési lektorálási feladatoktól a nyomdai előkészítés és kivitelezésig tart.

Az alábbi borító képekre kattintva letölthető a teljes kiadvány.

3d kiadványok
3d kiadványok tk
3d kiadványok hogyan
3d kiadványok mr
3d kiadványok s6

Amennyiben felkeltették érdeklődését munkáink, kérjük írjon bizalommal, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy elkészíthessük ajánlatunkat!

Az Areté Kreatív a tartalomkészítési, szövegírói feladatok megvalósításában is támogatást nyújt partnereinek. Portfóliónkba tartozik a PR cikksorozatok, blog cikkek, közösségi média posztok írásától, a hirdetések, kreatív kampányüzenetek megfogalmazásán át, az egyedi kiadványok szövegezése, szerkesztése, továbbá reklámvideók forgatókönyvének megírása.

ITALIA DIVINA BEMUTATKOZÓ KIADVÁNY 

MINDANNYIAN VÁGYUNK VALAMIRE…

…egy szicíliai nyaralásra, egy elegáns bútorra, kedvesünk szívére. Talán éppen arra, hogy az idegölő, rohanó hétköznapok és a szoros határidők között kicsit le tudjunk lassítani. Hogy megéljük érzéseinket, hogy mélyen átérezzük azt, amit életnek hívunk, azt, amit életünk történeteként fogunk mesélni unokáink számára. 

Minőség, tradíció és a megfoghatatlan pillanatok, az olasz életérzés éppen ezeknek a kombinációjából jön létre.

Italia Divina, azaz isteni Olaszország, ahogy a cégünk elnevezése is sugallja, az olasz Dolce Vita életérzést szeretné átadni. Mindez megmutatkozik termékeink és szolgáltatásaink minőségében és az általuk biztosított harmóniában. 

A szarvasgomba is hosszú utat jár be, amíg asztalunkra kerül. Ismerje meg Ön is közös történetünk!

HOGYAN LEGYÜNK VERSENYKÉPESEK SZAKMAI KIADVÁNY

HOGYAN ISMERHETJÜK MEG ÜGYFELEINKET? 

A megfelelő célcsoport meghatározásához az ügyfél megismerésén keresztül vezet az út. Cikkünkben többek között arról írunk, hogy vihetjük mindezt, s persze cégünket sikerre. Akár ha el akarunk adni valamit, vagy egy szolgáltatást népszerűsítünk, esetleg saját, személyes véleményünket terjesztjük valamely önös vagy önzetlen érdekből, bármilyen, akár szellemi terméket szeretnénk is megosztani másokkal, ha valamit szeretnénk másoktól, a célközönség és célcsoportok meghatározására és felosztására is gondolnunk kell, persze céljainktól és a rászánt erőforrások mértékétől függően.

A célcsoportok meghatározására és az így kapott eredmények felhasználására, azok folyamatos, a változásokat követő frissítésére azért van szükség, mert nyilvánvalóan nem győzhetünk meg egyesével mindenkit arról, hogy miért az általunk kínált valami a lehető legjobb, és miért nem tud a kedves ügyfél anélkül a továbbiakban boldogan élni.

MÁRTA ÉS RÓBERT NAPLÓ-REGÉNY

ELŐSZÓ

Jó pár évvel ezelőtt bukkantam rá nagyszüleim itt közreadott – a II. világháború utolsó évében írt – naplóira, melyek létezéséről gyermekkoromban soha egyetlen szót sem ejtettek. sőt, eme fantasztikus kincsek létéről édesanyámnak és testvéreinek sem volt tudomása. számomra Márti mama és Robi papa az a két szeretetre méltó nagyszülő volt, akik a telet kényszerűségből tévézéssel, olvasgatással kaposvári lakásukban töltötték, hogy a kora tavaszi napsütés pedig már balatonfenyvesi nyaralójuk kertjében foglalatoskodva találja őket kedvenc virágaik és gyümölcsfáik közt. 

A hétvégi istentiszteletekre járást, hallgatagságukat, vagy éppen a gyakran szigorúnak tűnő nyári szünidei felügyeletünket húgommal mindig idős koruknak tudtuk be. soha nem gondoltunk bele abba, hogy milyenek is voltak ők fiatalon, hogyan is éltek a harmincas, negyvenes évek derekán. noha rokonságunk igen kiterjedt, gyermekkorom állandó szereplőinek – édesanyám szüleinek, dédszüleimnek, nagyapám testvérének, vagy nagymamám öccsének – látogatásai során sem került sor még csak érintőlegesen sem arra, hogy ezekre az évekre emlékezzenek vagy, hogy elmeséljék nekünk, unokáknak ifjúkoruk történeteit. azt, hogy többek közt, mit is tapasztaltak meg személyesen a világháború viharos évei során. 

Hihetetlen, de úgy tudtuk soha életükben nem jártak Magyarország határain kívül. Emlékeim közül az egyik legélesebb, ahogy Karácsony szent Estéin velük együtt énekelünk a feldíszített fa körül. 

Ma már azt is tudom, 1944-ben és 1945-ben két másik, emlékezetes Karácsonyuk is volt. 70 évvel később, itt és most, Márta és Róbert ifjúságának történetét tarthatja kezében az olvasó. 

Budapest, 2014. december 18. Tornai István

SVASZTICS KÚRIA

WEBOLDAL BEMUTATKOZÓ

A Svastics kúria a somogyi dombság szívében, Szentgáloskéren, a világszerte elismert és népszerű igali gyógyfürdő közelében, csodálatos ősparkos környezetben található. Különleges hangulata a provance-i stílusú, XVII.-ik században épült romantikus vidéki kúriának, és a háborítatlan nyugalomnak köszönhető.

A rekonstruált eredeti faldíszítések és a boltíves mennyezetű szobák igazi ritkaságnak számítanak, az óriási méretű angolparkban tett séták után pedig a mindennapi stresszt feledve érkezik haza minden vendégünk.

Vendégházunktól fél óra alatt elérhető a Balaton déli partja, illetve Kaposvár, ahol számos program várja vendégeinket télen-nyáron. Tv, internet és főzési lehetőség mellett, vendégeink kényelmét szolgálja továbbá a három fürdőszoba, a konyhával egybeépített étkező és a kényelmes társalgó.

A kilencven centis falak még a rekkenő nyári hőségben is hűvösen tartják az épületet. Szeretettel várjuk a természetszerető, romantikus hangulatra vágyó párokat és kisebb baráti társaságokat.

Amennyiben felkeltették érdeklődését munkáink, kérjük írjon bizalommal, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy elkészíthessük ajánlatunkat!

Az Areté Kreatív a digitális tartalmak, és korszerű ügyfélkapcsolati csatornák hatékonyabb kihasználása végett – a hirlevél stratégia alapján – ezen hírlevelek teljeskörű kivitelezésében is támogatást nyújt partnereinek. Hírleveleket az adott célnak megfelelően alkotunk meg, attól függően, hogy termékértékesítés, szakmai olvasótábor részére, törzsvásárlói program részeként, vagy éppen személyes márkaépítés céljával készülnek.

Amennyiben felkeltették érdeklődését munkáink, kérjük írjon bizalommal, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy elkészíthessük ajánlatunkat!