MonitorPro szolgáltatás

49 900 Ft + ÁFA

Teljeskörű digitális kommunikációs auditálás, versenytárselemzés, digitális eszközök és a cégben felhalmozott kompetenciák és lehetőségek állapotfelmérése, valamint javaslatkészítés a digitális marketing tevékenységre.

Kategória:

Leírás

Hogyan működik a MONITORPROTM a gyakorlatban?

One

A szolgáltatás megrendelésekor – személyes tanácsadója – e-mailben küld részletes tájékoztatót az auditlás menetéről és az egyéb teendőkről, továbbá telefonon is felveszi Önnel a kapcsolatot.

Two

A közös munka első lépéseként kollégánk részletes interjút készít Önnel, valamint egyeztetik az információgyűjtés és adatkezelés technikai részleteit is.

Three

A továbbiakban kollégáink elemzőeszközeink segítségével vizsgálják meg digitális eszközeinek működését, kommunikációjának hatékonyságát, versenytársai marketing és kommunikációs tevékenységét.

Four

A kapott információk, hozzáférések birtokában – a következő héten – marketing szakértőink közösen készítik el az Önnek szóló elemzést és prezentációt.

Five

Időpont egyeztetés után, tanácsadója személyes konzultáción mutatja be a MONITORPROTM eredményeit, ahol mód nyílik szakmai javaslataink megbeszélésre, valamint az Ön kérdéseinek megválaszolására.

Mi történik a konzultáció után?

Six

Amennyiben a tőlünk kapott információk alapján érdemesnek találja továbbgondolni marketing stratégiáját, fejleszteni digitális eszközrendszerét, segítünk, hogy további versenyelőnyt szerezzen.

Seven

Ha Ön, kollégái digitális marketing kompetenciáit, tudását, képességeit kívánja fejleszteni, akkor számukra a cég igényeinek és méretének megfelelő képzéseket szervezünk.

Eight

Igény szerinti szaktudást adunk, hogy tovább támogassuk marketing tevékenységét, és üzleti folyamatait, legyen az weboldal optimalizálás, hirdetési eszköz beállítás, kampánymenedzsment, vagy éppen kreatív megoldások kidolgozása.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.